Huis te koop in Posterholt

De Creatieve Bezige Bijen

Bezige Bij Sieneke

Sieneke

Bezige Bij Dirk

Dirk

Ons Blog - Creatieve bezige Bijen

Sieneke is creatief, Dirk is technisch. De ideale combinatie.

Aan jou de keuze.

Onze nieuwe site Natuurlijk Houthandwerk is operationeel.

Te Koop in Posterholt

Vrjstaand Karakteristiek Huis

Vraagprijs is €209.000 k.k.


Mooi, karakteristiek, vrijstaand woonhuis met achteraanbouw, wintertuin, garage en een mooie, aangelegde tuin met vijver. Dit ruime perceel (825 m2) ligt aan de rand van Posterholt, dichtbij de natuur. Prima geschikt voor een gezin met kinderen. Lees onderstaande eens. Voor meer kunt u contact opnemen via ons contactformulier


Ruim, karakteristiek en vrijstaand huis te koop in Posterholt

Binnen een straal van 8 km zijn er genoeg mogelijkheden om te ontspannen. Direct achter de royale tuin ligt Manege De Borg. Op ca. 500 m afstand ligt Indoor/Outdoor Speeltuin en Kinderboerderij PeeWee. Direct erbij ligt het Goos Wellness en Sauna World.

Houdt je van wandelen en fietsen, dan kun je terecht in twee natuurparken. Op ca. 4 km afstand ligt het "National Park Maas-Schwalm-Nette" en op ca. 8km afstand Natuurpark De Meinweg. Langs ons huis loopt ook het fietsroute netwerk met op ca. 200 m afstand fietsknooppunt 58. Dus voldoende mogelijkheden om te wandelen, fietsen, sporten, paardrijden en spelen.

Ook voor de kleine boodschappen hoef je niet ver te gaan. De Grenswinkel van Joop Tegels heeft altijd vers brood, broodjes, beleg, kaas en andere noodzakelijke dingen. Ook verse en gebakken vis is op loopafstand te verkrijgen. Wilt je goedkoper tanken? Op 1 km afstand ligt een duits tankstation.


Klaar om ons mooie huis te bezichtigen? Dan nemen we U even mee.Hal Entree


Ruime Entree met karakteristieke Glas-in-Lood ramen

Onze voordeur staat altijd voor U open. En dat is een autentieke deur met Glas-in-Lood raam, geflankeerd door 2 grote ramen met eveneens Glas-in-lood.

      Mooi om te zien en het geeft een mooi licht in de ruime Entree hal. Deze hal is voorzien van de oorspronkelijke Terazzo vloer.


Vanuit de hal kunnen we drie kanten op. Je loopt zo via een mooie houten trap naar de 1ste verdieping. Maar daar komen we later. Dus laten we eerst naar de provisiekelder lopen.

Deze is te bereiken via een deur onder de trap. Deze kelder is ca. 6 m2 groot. Makkelijk voor de voorraad en bv. de diepvries.


Ruime Keuken


Vanuit de hal lopen we naar de keuken in. Deze heeft een mooie aanbouwkeuken met diverse apparatuur t.w. extra grote Keramische kookplaat, Combimagnetron, vaatwasser, koelkast, afzuigkap en een Close-in boiler. Ook is er een autentieke voorraadkast aanwezig. De keuken is geheel voorzien van een Tegelvloer en groot genoeg (ca. 11 m2) om als centraal punt van het huis te dienen.

Ruime keuken met inbouwapparatuur


De keuken geeft toegang naar het portaal en de woonkamer. We lopen eerst naar het portaal. Vanuit het portaal kunnen we de ruime oprit op, naar de wasruimte (voorzien van de HR-ketel en met ruimte voor droger, wasmachine (elk een aparte stroomgroep) en koelkast), naar de royale lichte badkamer (voorzien van ligbad, douche en dubbele wastafel) en naar de WC met een fonteintje.Woonkamer


We gaan terug naar de keuken en lopen van daaruit naar de royale lichte woonkamer met parketvloer en een mooie schouw. Hierop kan een houtkachel worden aangesloten.

Woonkamer met veel licht en de mogelijkheid voor het aansluiten van een kachel

In de woonkamer bevindt zich ook een autentieke inbouwkast voorzien van glazen deuren.

De ramen zijn voorzien van dubbel glas en het kleine raam heeft tevens een rolluik

Wintertuin


Wintertuin met dubbel glas en een prachtig uitzicht op de tuin.

De woonkamer biedt via 2 openslaande deuren toegang naar de prachtige Wintertuin, voorzien van een laminaatvloer. Doordat de wintertuin is voorzien van dubbel glas, verwarming en een isolerend dak, kun je hier zowel in de zomer als ook in de winter genieten van het uitzicht.

Vanuit de Wintertuin loop je zo naar buiten het terras op en de tuin in. Maar daarover later meer.

Nou, de Begane grond hebben we gehad. Mocht U denken, dat bevalt me wel, loop dan gerust mee naar de 1ste verdieping.


In totaal 4 SlaapkamersRoyale 4de slaapkamer op 2de verdieping

Via de trap komen we op de 1ste verdieping. Vanuit de overloop bereik je 3 slaapkamers en een garderobekamer.

De slaapkamers zijn resp. ca. 12, 12 en 10 m2. De slaapkamer aan de achterzijde geeft een prachtig uitzicht over de tuin. De kleinste slaapkamer heeft een eigen wasbak met koud en warm water. Dus ideaal voor logees.

Via de garderobekamer (ca.5 m2) kun je via een vaste trap naar de 2de verdieping. Op de 2de verdieping kom je uit op een overloop cq. berging met dakraam. Van hieruit loop je zo de royale 4de slaapkamer (zie foto hiernaast) in. Deze is voorzien van een laminaatvloer en een dakraam en ca. 15 m2 groot. Het dak is geïsoleerd.
Royale Tuin met vijver, fontein en geiten- of kippenstal


We gaan weer naar beneden en gaan een wandeling door de tuin maken. Zoals gezegd, kun je via de Wintertuin de tuin inlopen. Het terras wordt gescheiden van de tuin door een pergola.

Royale diepe en geheel omsloten tuin.

Als je de tuin inloopt heb je direct uitzicht op de 1ste blikvanger. Een ronde gemetselde vijver met fontijn. De fontijn bestaat uit 2 schalen, die gevuld worden met water. Ze zijn een paradijs voor vogels.

Direct rechts achter de pergola ligt de 2de blikvanger, nl. een 2de vijver met hardhouten vlonder en een waterval. Via een bruggetje steek je de vijver over en loop je verder de tuin in. Op de vlonder is het heerlijk zitten, lekker in het ochtendzonnetje met een bak koffie erbij. Water trekt een hoop beestjes aan, zoals kikkers, libellen enz. Puur genieten van de natuur.

Je kunt ook gewoon via het pad van gebakken klinkers verder de tuin inlopen. Je krijgt dan de 3de blikvanger te zien. Een prachtige Magnolia. Heerlijk geurend in de bloei. Achter in de tuin staat een geitenstal en een kippenstal. Wil je dieren houden? Dan kan dat. Hier vindt je tevens de 4de blikvanger. Een statihe Tamme Kastanje van ruim 80 jaar oud. De kastanjes kun je poffen. Lekker op een koude winterdag.

Vijver met vlonder en waterval

Kinderen en Honden hebben hier alle vrijheid. De tuin is nl. geheel omsloten.Oprit en garageWe lopen terug en via het terras naar de links naast het huis gelegen ruime oprit. Die is toegankelijk vanuit de weg via een mooie smeedijzeren poort. Hier passen gemakkelijk 3 auto's op.

Aanzicht huis en tuin vanuit achterin de tuin

Aansluitend aan de oprit staat een ruime garage (ca. 25 m2). Hierin kun je gemakkelijk 1 auto en veel fietsen kwijt.

Oprit gezien vanuit de garage

Tegen de achterkant van de garage is een houtopslag gebouwd.Als de rondleiding is bevallen, stuur dan een Email of laat een bericht achter via ons Contactformuler.


Kijk hieronder op de kaart. Heinsbergerweg 68, 6061AK Posterholt, Limburg is aangegeven. Daar omheen zie je bv. ook het Speeldorp PeeWee, De Manege en de Grenswinkel. Ga eens kijken.

Copyright © 25-07-2015 All Rights Reserved - De Creatieve bezige bijen