Traphek type Staldeur

Natuurlijk Houthandwerk

Degelijk werk is ons geheim. Alles wordt met de hand gemaakt en is dus uniek. ----Wij hebben vakantie van 6 augustus t/m 26 augustus. ----

Wegens drukte nemen wij pas na onze vakantie weer nieuwe opdrachten aan. Uiteraard kunt u wel een bestelling plaatsen, die dan op volgorde van besteldatum verwerkt zal worden.

Werkplaats Natuurlijk Houthandwerk

Traphek type Staldeur

van Steigerhout

Steigerhouten Traphek type "Staldeur"

 

Productbeschrijving

Dit hand gemaakte Steigerhouten Traphek heeft de look van een staldeur. Het idee om dit te maken, kregen we toen onze dochter, haar man en haar kind van 2,5 jaar onlangs zijn verhuisd. Om ongelukken te voorkomen, zijn Traphekken een belangrijk onderdeel. Op 2 plaatsen kon een standaard traphek worden geplaatst. Maar de trap naar de zolder was erg smal. Zo smal, dat er geen traphek voor te krijgen was.

 

De breedtemaat was 56,5 cm. Standaard traphekken beginnen bij 60 cm. Vandaar, dat we zelf aan de slag zijn gegeaan. Gemaakt van steigerhout van 3 cm en 2,2 cm dik en voorzien van 2 zware scharnieren met een stevige grendel. De grendel is geplaatst aan de kant waar ons kleinkind normaliter niet aan kan.

De uitvoering op de foto's is in White-wash. Afhankelijk van de plaatsing en de persoonlijke smaak kan er een, los meegeleverd, balkje bovenop worden geplaatst. Met balkje wordt het traphek 3 cm hoger en 1,5 cm dieper. Een traphek met landelijke uitstraling en afwijkende maten vindt je nergens.

Heb je een trapopening met een afwijkende maat, of ben je op zoek naar een unieke oplossing, neem dan eens contact op. In overleg met jou maken we een mooi traphek op maat.

Prijs voor deze uitvoering: € 96,50

 

Productspecificaties

  • Afmetingen in (bxhxd): 56,5x67x5,5cm
  • Hand gemaakt van nieuw steigerhout
  • Landelijke uitstraling
  • Op maat gemaakt, dus geschikt voor alle openingen
  • Getoonde uitvoering is in White-wash. Mogelijke kleuren zijn bv. ook Old-brown of Grey-wash.
  • Gebruikte beits is waterafstotend, dus zowel binnen als buiten bruikbaar.
  • Geleverd incl. balkje (56,5x3x7cm), 2 Scharnieren (90 x 90 mm) en een Plaatgrendel (100 mm) en schroeven. Deze worden los meegeleverd i.v.m. plaatsing.
  • Andere kleuren, lakken en/of afmetingen zijn mogelijk. Neem voor mogelijkheden en prijzen contact op via onderstaand contactformulier.
  • Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten

 

 

Het gehele assortiment van "Natuurlijk Houthandwerk" wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd. Elk stuk is handwerk en dus uniek.

Traphek

Waar kun je ons vinden?

Momenteel nog gesitueerd in Maria Hoop. Kom eens een keer kijken.

Wat kun je van ons verwachten?

 

Degelijk handwerk op ambachtelijke wijze

Op wens gemaakte creaties

Alles naar eigen smaak aan te passen.

Onze Blog - Creatieve bezige Bijen

Copyright © 25-07-2015 All Rights Reserved - Natuurlijk Houthandwerk