Opbergsysteem Zig Color Brushes

Natuurlijk Houthandwerk

Degelijk werk is ons geheim. Alles wordt met de hand gemaakt en is dus uniek. ----Wij hebben vakantie van 6 augustus t/m 26 augustus. ----

Wegens drukte nemen wij pas na onze vakantie weer nieuwe opdrachten aan. Uiteraard kunt u wel een bestelling plaatsen, die dan op volgorde van besteldatum verwerkt zal worden.

Werkplaats Natuurlijk Houthandwerk

Opbergsysteem van Vurenhout voor Kuretake Zig Clean Color Real Brushes

Opbergsysteem Zig Clean Color Real Brushes

 

Productbeschrijving

Opbergsysteem Kuretake Zig Clean Color Real Brushes

Opbergsysteem Kuretake Zig Clean Color Real Brushes

Dit handgemaakte opbergsysteem van vurenhout is ontworpen voor het opbergen, bewaren of ordenen van Aquarellstiften van het merk Kuretake. Zij leveren de Zig Clean Color Real Brush waarmee je kunt aquarellen. Kuretake levert alleen kunststof opbergsystemen.

Het systeem is stapelbaar en is opgebouwd uit losse trays en een Deksel. Elke tray kan 32 Color Brushes opslaan. Hiervoor zijn 32 gleuven van 3 mm gefreesd zodat de brushes op hun plaats blijven liggen. Elke tray heeft aan de korte kant een ingefreesde gleuf, die als handvat dienst doet. Kortom een mooi overzichtelijk systeem voor het bewaren of rangschikken van jouw collectie brushes.

Je kunt starten met een compleet systeem bestaande uit 3 trays (geschikt voor 96 Brushes) en een deksel. Wil je kleiner starten, dan is onze Starterset een perfect begin. Die bestaat uit één tray en een deksel. Maar je kunt natuurlijk ook een losse tray kopen.

Hoe dan ook, met elke tray kun jij je systeem uitbreiden!

Prijs Starterset: € 63,75

Prijs Compleet: € 125,25

Prijs losse Tray: € 43,75

 

Productspecificaties

  • Afmetingen per Tray in (lxbxh): 48,5x23,5x4,5cm
  • Handgemaakt
  • Vurenhout
  • In elke gewenste kleur te krijgen. Om de houtnerf te behouden is een blanke lak of beits erg mooi. Op de foto's is het opbergsysteem te zien in Walnoot en Naturel
  • Ook leverbaar met krijtverf in één kleur of distressed. Dit laatste is een speciale manier om het object ouder te laten lijken.
  • Ook te verkrijgen voor andersoortige Brushes, Pennen en Stiften. De afmetingen worden dan iets anders. Neem voor mogelijkheden en prijzen contact op via ons contactformulier.
  • Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. verzendkosten

 

Het gehele assortiment van "Natuurlijk Houthandwerk" wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd. Elk stuk is handwerk en dus uniek.

Opbergsysteem Kuretake Zig Color Brush

Waar kun je ons vinden?

Momenteel nog gesitueerd in Maria Hoop. Kom eens een keer kijken.

Wat kun je van ons verwachten?

 

Degelijk handwerk op ambachtelijke wijze

Op wens gemaakte creaties

Alles naar eigen smaak aan te passen.

Onze Blog - Creatieve bezige Bijen

Copyright © 25-07-2015 All Rights Reserved - Natuurlijk Houthandwerk