Natuurlijk Houthandwerk

Natuurlijk Houthandwerk

Degelijk werk is ons geheim. Alles wordt met de hand gemaakt en is dus uniek. ----Wij hebben vakantie van 6 augustus t/m 26 augustus. ----

Wegens drukte nemen wij pas na onze vakantie weer nieuwe opdrachten aan. Uiteraard kunt u wel een bestelling plaatsen, die dan op volgorde van besteldatum verwerkt zal worden.

Werkplaats Natuurlijk Houthandwerk

Natuurlijk Houthandwerk

 

Natuurlijk Houthandwerk werkt ideeën uit tot kleinmeubilair en decoratieve woonaccessoires van hout, voor binnen en buiten. Maar ook voor Maatwerk, Hobby en Speelgoed kun je bij ons terecht. Heb je een leukidee of een speciaal ontwerp? Heb je maatwerk nodig of gewoon vakwerk? Wij horen het graag. Kijk eens vrijblijvend rond.

 

Ook aan onze beestjes en die in de vrije natuur wordt gedacht.

Bekijk onderstaand filmpje eens. Dit is heel erg leuk. Wij hebben dit filmpje kunnen maken in onze voortuin. Hier hebben wij onze Eekhoorn-Snackbar op proef opgehangen. Proef geslaagd. Wil jij hem ook hebben? Kijk dan onder Natuurlijk Houthandwerk en dan Dier en tuin. Hier is nog veel meer te vinden voor onze vrienden.

 

Samen met "Sienekes Winkel van Sinkel" wordt alles nog meer opgevrolijkt. Kijk ook daar eens rond.

 

Wij staan ook op Braderieën en Markten. Kijk hiervoor in onze Agenda.

Dier en Tuin

Leuk, leerzaam en betaalbaar. Leuke ideeën voor in de tuin en voor alle dieren op het erf. Ook mooi om weg te geven. Handgemaakt, dus elk stuk is uniek.

Dier en Tuin

Hier vindt je leuke ideeën voor binnen en buiten. Voor de vogels een Pindapot-houder. Voor de eekhoorns een Eekhoorn-Snackbar of voederhuisje. Of een hooiruif cq. voederruif voor geiten en schapen. De collectie wordt regelmatig uitgebreid. Wij kijken uit naar jouw bezoekjes. Meer weten, klik dan op de knop hieronder.

Decoratief met Steigerhout

Woonaccessoires en kleinmeubilair van hout en Steigerhout. Voor binnen en buiten. Voor jezelf of als cadeau. Elk stuk is uniek omdat handgemaakt.

 

 Decoratief met Steigerhout

Mooie decoratieve spullen voor binnen en buiten. Hier kun je terecht voor een speelgoedkist, houtwagen, boekenstandaard en nog veel meer. In Old-Brown, grey- of white-wash, versierd met naam of afbeelding. Of heb je een eigen ontwerp, kleur, afmeting? De collectie wordt regelmatig uitgebreid. Wij kijken uit naar jouw bezoekjes. Wil je meer weten, klik dan op de knop hieronder.

Houten Speelgoed voor jong en oud

Wij maken houten speelgoed zoals o.a. Speelgoedauto's, treintjes en bootjes. Leuk, leerzaam en betaalbaar. Voor jouw kinderen of als cadeau?

 

Houten Speelgoed

Alles is handgemaakt. Vaak geboren uit een plaatje waar je toevallig bij uitkomt. Ze zijn zeer betaalbaar en dus voor elk wat wils.

De collectie wordt regelmatig uitgebreid. Wij kijken uit naar jouw bezoekjes. Wil je meer weten, klik dan op de knop hieronder.

Hobby

Dit gedeelte is bedoeld voor de hobbyist. Hulpmiddelen voor jouw werkplaats of machine, een decoratief systeem voor het opbergen van jouw aquarellpennen enz. Alles is handgemaakt.

 

Hobby benodigdheden

Sommige dingen worden bedacht of gemaakt uit noodzaak (het is nergens te koop), omdat je een smalle beurs hebt, je nogal wat resthout hebt liggen en ga zo maar door. Heb je zelf iets nodig, dat je nergens kunt vinden of een idee? Laat het weten.

De collectie wordt regelmatig uitgebreid. Wij kijken uit naar jouw bezoekjes. Wil je meer weten, klik dan op de knop hieronder.

Waar kun je ons vinden?

Momenteel nog gesitueerd in Maria Hoop. Kom eens een keer kijken.

Wat kun je van ons verwachten?

 

Degelijk handwerk op ambachtelijke wijze

Op wens gemaakte creaties

Alles naar eigen smaak aan te passen.

Onze Blog - Creatieve bezige Bijen

Copyright © 25-07-2015 All Rights Reserved - Natuurlijk Houthandwerk